GHEBE FIERTE, CU DRESSING DE USTUROI SI DROJDIE INACTIVA

noiembrie 12, 2016 | CATEGORIA Aperitive

ghebe fierte, cu dressing de usturoi si drojdie inactiva

Proteine vegetale din ciuperci proaspat culese, fierte lent si asezonate picant, intr-o reteta sanatoasa si cu gust tentant.

INGREDIENTE:

800 gr ghebe de padure, proaspete

– o legatura de patrunjel verde

– sare de ocna, dupa gust

pentru dressing:

– 5 catei mari de usturoi

– 2 linguri fulgi de drojdie inactiva

– 2 linguri ulei de masline, presat la rece

– sucul unei jumatati de lamaie

PREPARARE:

Se spala bine ciupercile si se curata de impuritati.

ghebe spalate si curatate, pentru salata cu dressing de usturoi si drojdie inactiva

Se aduna intr-un bol cateii de usturoi pisati, fulgii de drojdie inactiva, uleiul si sucul lamaiei.

ingrediente pentru dressing de usturoi si fulgi de drojdie inactiva

Se amesteca bine dressingul astfel obtinut, pentru omogenizare. Se rup grosier ciupercile, se spala bine patrunjelul verde si se toaca, urmand ca acestea sa se asezoneze cu dressingul. Se amesteca si se potrivesc de sare, apoi se portioneaza.

ghebe fierte, cu dressing de usturoi si drojdie inactiva

Recomanda prietenilor pin it! share on facebook

Comentarii

ADAUGA UN COMENTARIU

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *