GEM RAW, DE DOVLEAC

noiembrie 30, 2016 | CATEGORIA Dulciuri

gem raw, de dovleac

Un gem rapid, fara foc, indulcit sanatos, pentru clipe de rasfat.

INGREDIENTE:

– 500 gr pulpa de dovleac (dovleac cantarit fara samburi si coaja)

– ½ lingurita de pudra de scortisoara

– 5 linguri miere de albine

– 250 gr pulpa de grapefruit

PREPARARE:

Se razuieste grosier pulpa de dovleac, iar grapefruitul se curata de coaja si de pielite.

dovleac razuit si pulpa de grapefruit, cu scortisoara si miere, pentru gem

Se aduna in blender pulpa razuita de dovleac, impreuna cu pulpa de grapefruit (aceasta se striveste in blender astfel incat sa se obtina si suc, care sa faciliteze blenduirea), apoi scortisora si mierea de albine. Se blenduiesc toate prin pulsatii succesive, pana la consistenta unui gem.

gem raw, de dovleac

Recomanda prietenilor pin it! share on facebook

Comentarii

ADAUGA UN COMENTARIU

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *