FURSECURI CU SEMINTE DE PIN

februarie 21, 2013 | CATEGORIA Dulciuri

    fursecuri cu muguri de pin, detaliu

Fursecuri hranitoare, nearomate cu esente, pentru a savura untoasele seminte de pin, in consistenta aluatului.

INGREDIENTE:

–   200 gr faina dietetica din grau dur, macinis integral

–   100 gr branza de vaci

–   2 oua (unul pentru uns pe deasupra)

–   50 ml lapte

–   25 gr seminte de pin

–   4 linguri sirop de agave

–   un praf de sare

 

PREPARARE:

Faina se cerne, se asterne pe planseta si se adauga branza de vaci, un ou, siropul de agave si un praf de sare.

faina dietetica, ou, branza de vaci,sirop de agave,sare

Se framanta un aluat, caruia i se adauga laptele.

faina dietetica, ou, branza de vaci,sirop de agave,sare si lapte

Se framanta in continuare si daca este nevoie se mai adauga putin lapte, daca branza de vaci este mai untoasa, se mai poate adauga un strop de faina, astfel incat sa potrivim un aluat care sa se desprinda de pe maini. Se adauga apoi si semintele de pin.

aluat cu muguri de pin

Se framanta din nou, sa se incorporeze in aluat, care apoi se intinde si se decupeaza cu formele dorite.

aluat cu muguri de pin, decupat

Eu am ales o forma de floare si am mai adaugat in centrul fiecarui fursec cate 3 seminte de pin.

fursecuri cu muguri de pin, pentru copt

Se ung apoi cu celalalt ou batut spuma si se introduc in cuptorul incins, unde le lasa la temperature moderata cca 10 minute. Se controleaza apoi, si daca sunt coapte se scot din cuptor, se lasa sa se raceasca si se pot servi.

fursecuri cu muguri de pin

 

 

Recomanda prietenilor pin it! share on facebook

Comentarii

ADAUGA UN COMENTARIU

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *