FULGI DE OVAZ CU SMANTANA DE CAJU SI PETALE DE MAC

mai 27, 2017 | CATEGORIA Aperitive

fulgi de ovaz, cu smantana de caju si petale de mac

Un mic dejun vegetarian consistent, imbogatit cu enzime valoroase din petalele proaspete ale florilor de mac.

INGREDIENTE :

– 25 g de fulgi de ovaz

– 2 linguri de apa

– 4 flori de mac

pentru smantana de caju:

– 100 gr alune de caju

– 5 linguri de suc de lamaie

– 3 gr drojdie inactiva

– ¼ lingurita de piper negru macinat

50 ml apa

– sare neiodata, dupa gust

PREPARARE:

Se hidrateaza alunele de caju, peste noapte. Se plaseaza in blender, alaturi de: drojdia inactiva, piperul negru, sucul de lamaie si sarea neiodata.

ingrediente in blender, pentru smantana de caju

Se adauga apa si se blenduiesc toate prin impulsuri, pana se obtine un sos de consistenta smantanii. Se adauga apa peste fulgii de ovaz, se lasa 3 minute sa se inmoaie putin, apoi se compune un aranjament alternand fulgii de ovaz, cu petalele de mac

fulgi de ovaz inmuiati si petale de mac pentru aranjament cu smantana de caju

si cu smantana de caju.

fulgi de ovaz, cu smantana de caju si petale de mac

Recomanda prietenilor pin it! share on facebook

Comentarii

ADAUGA UN COMENTARIU

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *