FILE DE CRAP LA CUPTOR, CU BROCCOLI

decembrie 6, 2013 | CATEGORIA Retete cu peste

file de crap la cuptor, cu ceapa, foi de dafin, sare, boabe de piper, patrunjel verde si broccoli

O asociere renumita de ingrediente, pregatita sanatos, cu aroma naturala si delicata.

INGREDIENTE:

–         850 gr file de crap

–         400 gr broccoli

–         2 cepe rosii

–         ½ lingurita boabe de piper negru

–         4 foi de dafin

–          o legatura de patrunjel verde

–         sare neiodata, dupa gust

PREPARARE:

Se spala bucatile de file de crap, se cresteaza fiecare in doua parti, sa se patrunda mai bine, apoi se plaseaza intr-un vas termoizolant impreuna cu ceapa spalata, curatata si taiata rondele, cu boabele de piper si cu foile de dafin.

file de crap, ceapa rosie, foi de dafin, sare neiodata si boabe de piper negru, pentru cuptor

Se adauga apa, cat sa treaca peste intreg ansamblul, se sareaza, apoi se introduce la cuptor si se lasa pana se patrunde si se rumeneste usor, la suprafata. Intre timp se curata, se spala si se desface broccoli in buchete, se inrerupe fierberea fileurilor de crap, se scot pe un paltou, iar in sosul lor se adauga bucatile de broccoli, care se sareaza, dupa gust.Acestea se lasa sa fiarba 3 minute pe o parte si alte 3 minute, pe cealalta.

broccoli fiert in sos de crap, la cuptor

Se alatura apoi fileurilor de crap si se presara pe deasupra patrunjel verde, tocat.

file de crap la cuptor, cu ceapa, foi de dafin, sare, boabe de piper , patrunjel verde si broccoli

file de crap la cuptor, cu ceapa, foi de dafin, sare, boabe de piper , patrunjel verde si broccoli

Recomanda prietenilor pin it! share on facebook

Comentarii

ADAUGA UN COMENTARIU

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *