FICAT DE PORC, CU PRAZ, LA CUPTOR

January 8, 2015 | CATEGORIA Mancaruri cu carne

ficat de porc, cu praz, la cuptor, detaliu

O reteta ce confera ficatului de porc, fragezime si un gust placut.

INGREDIENTE :

–         1 kg ficat de porc

–         650 gr praz

–         o lingurita de piper negru, macinat

–         3 linguri de ulei de masline, extravirgin

–         usturoi pisat, dupa gust

–         o legatura de patrunjel verde

–         sare, dupa gust

PREPARARE:

Se spala bine ficatul de porc, se cresteaza in felii, apoi se adauga prazul spalat, curatat si feliat, cat si piperul si un praf de sare.

ficar de porc, praz, sare si piper, pentru cuptor

Se adauga apa cat sa acopere ansamblul si se introduce in cuptor, la aproximativ 175 grade Celsius, unde zaboveste pana se patrunde. Intre timp se curate usturoiul, se spala si se piseaza, patrunjelul spalat si curatat se toaca, iar dupa ce se scoate ficatul cu prazul din cuptor, se asezoneaza cu usturoiul, cu uleiul si cu patrunjelul verde.

ficat de porc, cu praz, la cuptor

 

Recomanda prietenilor pin it! share on facebook

Comentarii

ADAUGA UN COMENTARIU

Your email address will not be published. Required fields are marked *