FASOLE VERDE CU CARNATI DIETETICI

iulie 18, 2013 | CATEGORIA Mancaruri cu carne

fasole verde cu ceapa, morcovi, ardei, carnati dietetici, patrunjel verde, sare si piper

Consistenta si gustul dulce al pastailor de fasole verde alaturate carnatilor dietetici si garnisite cu legume si patrunjel verde.

INGREDIENTE:

–         1 kg pastai de fasole verde

–         2 cepe

–         2 morcovi

–         1 ardei gras, mare

–         400 gr carnati din amestec de carnuri (vita si porc)

–         o legatua de patrunjel verde

–         piper negru macinat, dupa gust

–         sare, dupa gust

 

PREPARARE:

Pastaile de fasole verde se curata, se spala si se rup in bucati de dimensiuni preferate. Carnatii pregatiti dietetic din amestec de carnuri, se fierb in apa, pentru a-i degresa, apoi se scurg si se taie rondele. Intre timp, se spala si se curata ceapa, morcovii si ardeiul, ceapa se taie solzi, morcovul julien si ardeiul fasii lunguiete. Se adauga toate intr-o cratita alaturi de rondelele de carnati.

fasole verde cu ceapa, morcovi, ardei si carnati dietetici

Se adauga apa, cat sa nu depaseasca amestecul si se lasa sa fiarba, la foc mic, pana cand sunt toate patrunse. Se intrerupe fierberea, se potriveste intregul ansamblu de sare, se adauga patrunjelul tocat marunt, apoi piperul, pentru o nota picanta.

fasole verde cu ceapa, morcovi, ardei, carnati dietetici, patrunjel verde, sare si piper

 

Recomanda prietenilor pin it! share on facebook

Comentarii

ADAUGA UN COMENTARIU

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *