FASOLE ROSIE, CU CONOPIDA CRUDA SI VALERIANA

martie 11, 2019 | CATEGORIA Garnituri

fasole rosie, cu conopida cruda si valeriana

Un gust ideal si o asociere foarte sanatoasa, bogata in proteine vegetale, fibre, antioxidanti si enzime.

INGREDIENTE:
– 150 g fasole rosie, fiarta (am folosit conservata)
– 4-5 buchete de conopida
– ½ legatura de marar
– 5 manunchiuri de frunze de valeriana
– o lingura de ulei presat la rece (am folosit de susan)
– ½ lingurita pudra de ienibahar
– ½ lamaie
– sare de ocna, dupa gust

 

PREPARARE:
Se spala bine buchetele de conopida si se razuie fin.

conopida cruda razuita si alte ingrediente,  pentru fasole rosie, cu conopida cruda si valeriana

Se spala bine si mararul, se toaca marunt, apoi impreuna cu bobitele de conopida, cu uleiul de susan, sucul lamaiei si pudra de ienibahar, se adauga peste boabele de fasole. Se amesteca si se potrivesc toate de sare. Se asezoneaza apoi cu manunchiurile de frunze de valeriana bine spalate.

fasole rosie, cu conopida cruda si valeriana

 

Recomanda prietenilor pin it! share on facebook

Comentarii

ADAUGA UN COMENTARIU

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *