EMULSIE ENZIMATICA DE PADUCEL SI HREAN

octombrie 9, 2020 | CATEGORIA Garnituri

emulsie enzimatica de patrunjel si hrean

O emulsie excelenta pentru sistemul cardiovascular, ce poate asezona salate sau se poate adauga peste diverse preparate, chiar si in ciorbe.

INGREDIENTE:

– 100 ml apa plata
– 2 linguri de hrean razuit
– 2 linguri de paducel uscat
– o lingura ulei de floarea soarelui, presat la rece
– sare de ocna, dupa gust

 

PREPARARE:

Paducelul uscat se lasa de seara pana dimineata in apa. In acest fel se obtine o apa enzimatica si probiotica, foarte valoroasa pentru emulsie.

ingrediente pentru emulsie enzimatica si probiotica de patrunjel si hrean

Se adauga in blender apa enzimatica cu o lingurita din paducelul astfel inmuiat (restul de paducel inmuiat se poate folosi la ceai). Se adauga apoi hreanul spalat, curatat si razuit fin, cat si uleiul de floarea soarelui, presat la rece. Se blenduiec toate fin, apoi emulsia astefel obtinuta se potriveste de sare.

emulsie enzimatica de patrunjel si hrean

Recomanda prietenilor pin it! share on facebook

Comentarii

ADAUGA UN COMENTARIU

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *