DOVLEAC LA ABUR, CU SOS DE MIERE DE BALTA SI TURMERIC

noiembrie 18, 2019 | CATEGORIA Dulciuri

dovleac la abur, cu sos de miere de balta si turmeric

O reteta ce asezoneaza dulcetii naturale a dovleacului placintar, un sos cu gust dulce acrisor, foarte bogat in antioxidanti si enzime.

INGREDIENTE:
– un dovleac placintar
Pentru sos:
– 2 linguri de miere de balta
– 2 lamaie
– 2 lingurite de turmeric

 

PREPARARE:

Se spala si se taie dovleacul, se scot samburii si se portioneaza, apoi bucatile se plaseaza in cuptorul incins, unde se lasa la copt pana se inmoaie.

ingrediente pentru dovleac la abur, cu sos de miere de balta si turmeric

Se asezoneaza cu sosul rezultat din amestecarea ingredientelor enumerate pentru acesta. Gustul este senzational.

dovleac la abur, cu sos de miere de balta si turmeric

Recomanda prietenilor pin it! share on facebook

Comentarii

ADAUGA UN COMENTARIU

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *