DOVLEAC COPT, CU DRESSING AROMAT

ianuarie 30, 2016 | CATEGORIA Retete cu fructe

dovleac copt, cu dressing aromat, detaliu

O salata nutritiva, in care dulceata dovleacului copt este marcata de un dressing consistent si bogat in antioxidanti.

INGREDIENTE:

– 600 gr dovleac, bine copt

pentru dressing:

– 2 linguri de ulei presat la rece, (am folosit de rapita)

– 4 linguri de suc de lamaie

– o lingurita de seminte de coriandru rasnite

– ½ lingurita de pudra de rozmarin

– 4 frunze de rozmarin proaspat

PREPARARE:

Se curata dovleacul de seminte, apoi se taie in bucati care se coc in cuptor, pana se inmoaie si se rumenesc.

dovleac copt

Se spala si se toaca frunzele de rozmarin, apoi se adauga ingredientelor pentru dressing.

ulei de rapita, lamaie, rozmarin, coriandru, pentru dressing

Se amesteca bine pentru intrepatrunderea aromelor si se asezoneaza bucatile de dovleac copt taiate cubulete.

dovleac copt, cu dressing aromat

Recomanda prietenilor pin it! share on facebook

Comentarii

ADAUGA UN COMENTARIU

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *