DESERT CU BRANZA DULCE SI MIEZ DE NUCA

November 7, 2013 | CATEGORIA Dulciuri

desert cu branza de vaci, galbenus de ou si spuma de albus, miez de nuca si sirop de aratar

Un desert aromat si consistent, cu ingrediente bogate in proteine, amionoacizi, acizi grasi esentiali si antioxidanti, cu gust dens si delicios.

INGREDIENTE:

–          500 gr branza proaspata de vaci

–          15 nuci, dintre care doua, pentru garnisit

–          un ou

–          sirop de artar, dupa gust.

 

PREPARARE:

Se sparg nucile si miezul se farama grosier, se sparge apoi oul si se separa galbenusul de  albus, iar albusul se bate spuma. Intr-un bol se aduna branza de vaci, miezul de nuca, galbenusul si spuma de albus.

branza dulce, galbenus de ou, albus spuma si miez de nuca, pentru desert

Se amesteca bine pentru omogenizare si se potriveste gustul dulce adaugand sirop de artar, dupa bunul plac.

branza dulce, galbenus de ou, albus spuma, miez de nuca si sirop de artar, pentru desert

Se plaseaza amestecul intr-o folie alimentara, rulandu-se cu circumferinta potrivita, pentru a nu se farama la taiat.

branza dulce, galbenus de ou, albus spuma, miez de nuca si sirop de artar, pentru desert, rulat in folie

Se lasa putin la rece, sa se intareasca, apoi se taie bucati, care se servesc pe post de desert sau gustare de sine statatoare, fiind foarte hranitoare.

desert cu branza de vaci, galbenus de ou si spuma de albus, miez de nuca si sirop de aratar

Recomanda prietenilor pin it! share on facebook

Comentarii

ADAUGA UN COMENTARIU

Your email address will not be published. Required fields are marked *