Paste sanatoase, consistente, intr-o salata cu adaos de ingrediente, care le accentueaza aroma, si cu fulgi de drojdie inactiva, pentru un plus de gust si de nutrienti.
INGREDIENTE:
– 175 gr crossini verzi, bio, cu quinoa, usturoi si patrunjel
– 4 linguri de bulion de rosii cu ardei (conservat sanatos, cu sare)
– 5 catei de usturoi proaspat
– o legatura de patrunjel verde
– 3 linguri de fulgi de drojdie inactiva
– 3 linguri de ulei de floarea soarelui, presat al rece
– sare neiodata, dupa gust
PREPARARE:
Se fierb pastele crossini verzi, bogate in arome si nutrienti, in conformitate cu instructiunile de pe pachet.
Se spala bine si se curata patrunjelul si usturoiul, apoi patrunjelul se toaca , iar cateii de usturoi se rad fin si se alatura pastelor, impreuna cu bulionul de rosii si de ardei.Se asezoneaza cu uleiul de floarea soarelui presat la rece si cu fulgii de drojdie de bere inactiva. Se amesteca, se potriveste totul de sare, se plaseaza pe un platou si se garniseste.
Atat de frumos colorate incat te ispitesc sa le incerci.
Garantat, sunt delicioase !