CREMA DE CONOPIDA, CU TELEMEA DE VACA

octombrie 16, 2014 | CATEGORIA Aperitive

crema de conopida, cu branza telemea de vaca

O crema fina, usor picanta, fara adaos de grasimi, cu conopida fiarta si branza telemea de vaca proaspata si usor sarata.

INGREDIENTE:

–       400 gr conopida

–       150 gr branza telemea de vaca

–       12-15 gr de usturoi

–       ½ legatura de marar verde

–       sare neiodata, dupa gust

 

PREPARARE:

Se spala  bine conopida, se desface in buchete si se fierbe in apa cu putina sare pana se patrunde, apoi se strecoara si se paseaza usor in strecuratoare. I se adauga branza telemea de vaca rasa, usturoiul curatat si pisat, apoi mararul verde spalat si tocat fin.

conopida fiarta, usturoi, marar, telemea de vaca, sare, pentru crema

Se paseaza totul cu-n blender de mana, crema astfel obtinuta fiind delicioasa si hranitoare.

crema de conopida, cu branza telemea de vaca

Recomanda prietenilor pin it! share on facebook

Comentarii

ADAUGA UN COMENTARIU

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *