O crema naturala, din branza telemea maturata, de vaca, cu adaos de nutrienti si de gust usor picant
INGREDIENTE:
– 200 gr branza telemea de vaca, maturata
– un castravete
– un fir de ceapa verde
– un fir de usturoi verde
– 4 fire de marar
Pentru garnisit:
– o rosie
– o maslina
– o felie de castravete
– o bucata de usturoi verde
– o frunza de ceapa verde
PREPARARE:
Se spala bine castravetele, usturoiul, ceapa si mararul, se curata si se taie rondele ceapa si usturoiul verde, mararul se toaca, iar castravetele se curata si se marunteste, apoi se plaseaza toate in blender.
Se adauga intre 75 si 100 ml apa in functie de gramajul ingredientelor, astfel incat, prin pulsatii succesive, sa se obtina un sos. Se razuieste fin branza telemea, apoi se adauga sosul crud din verdeturi si castravete.
Se amesteca si se obtine o crema, care apoi se garniseste dupa imaginatie cu parti din ingredientele enumerate.