CREMA DE BRANZA TELEMEA, CU VERDETURI SI CASTRAVETI

iunie 4, 2016 | CATEGORIA Aperitive

crema de branza telemea, cu verdeturi si castravete

O crema naturala, din branza telemea maturata, de vaca, cu adaos de nutrienti si de gust usor picant

INGREDIENTE:

–       200 gr branza telemea de vaca, maturata

–       un castravete

–       un fir de ceapa verde

–       un fir de usturoi verde

–       4 fire de marar

Pentru garnisit:

–       o rosie

–       o maslina

–       o felie de castravete

–       o bucata de usturoi verde

–       o frunza de ceapa verde

 

PREPARARE:

Se spala bine castravetele, usturoiul, ceapa si mararul, se curata si se taie rondele ceapa si usturoiul verde, mararul se toaca, iar castravetele se curata si se marunteste, apoi se plaseaza toate in blender.

castravete, marar, ceapa si usturoi verde, pentru crema de branza telemea

Se adauga intre 75 si 100 ml apa in functie de gramajul ingredientelor, astfel incat, prin pulsatii succesive, sa se obtina un sos. Se razuieste fin branza telemea, apoi se adauga sosul crud din verdeturi si castravete.

sos de verdeturi si branza telemea, pentru crema

Se amesteca si se obtine o crema, care apoi se garniseste dupa imaginatie cu parti din ingredientele enumerate.

crema de branza telemea, cu verdeturi si castravete

 

 

Recomanda prietenilor pin it! share on facebook

Comentarii

ADAUGA UN COMENTARIU

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *