CREMA DE BRANZA SI DOVLECEI, CU SEMINTE DE SUSAN SI MIRODENII

iulie 15, 2013 | CATEGORIA Garnituri

  crema de branza si dovlecei, cu seminte de susan si mirodenii, pentru preparate la gratar

  O crema aromata intens, fara adaos de grasimi, cu mirodenii si seminte crude de susan, menita sa imbogateasca preparatele la gratar. 

INGREDIENTE: 

–         un dovlecel (aprox.380 gr)

–         400 gr branza telemea de vaca

–         4 fire de ceapa verde

–         o lingurita de pudra de ghimbir

–         o lingurita de rozmarin maruntit

–         6 linguri de seminte de susan

–         Sare (optional)

 

PREPARARE: 

     Dovlecelul se spala, se curata superficial, se taie cubulete si se fierbe pana se patrunde  complet, apoi se lasa la scurs. 

dovlecel fiert

 Dupa ce s-a racit, se adauga branza telemea, firele de ceapa verde spalate si tocate, ghimbirul si rozmarinul, apoi semintele de susan.

dovlecel fiert, branza telemea,seminte de susan, ceapa verde, ghimbir si rozmarin, pentru crema

 Daca este nevoie, in functie de cat de sarata este branza, se adauga sare, iar daca dovleceii sunt prea zemosi se mai preseaza, sa-si lase sucul. Se amesteca, se portioneaza si se orneaza, dupa bunul plac.

crema de branza si dovlecei, cu seminte de susan si mirodenii, pentru preparate la gratar

 

Recomanda prietenilor pin it! share on facebook

Comentarii

ADAUGA UN COMENTARIU

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *