CONOPIDA LA ABURI, CU SOS DE COACAZE NEGRE SI ANASON

decembrie 17, 2018 | CATEGORIA Garnituri

conopida fiarta la aburi, cu sos raw vegan de coacaze negre si anason

O retea cocheta si preparata sanatos, cu majoritatea ingredientelor in stare cruda, pentru ca savoarea si valoarea nutritiva, sa fie maxime.

INGREDIENTE:
– o conopida mica
– sare de ocna, dupa gust
– o lamaie
– frunze de salata verde pentru ornat
Pentru sos (se obtin cca 200 ml):
– 3 linguri de coacaze negre deshidratate
– o lingura de stafide negre
– 100 g tofu din soia nemodificata genetic
– ¼ lingurita seminte de anason
– 3 linguri suc de sfecla rosie
– 2-3 linguri suc de lamaie
– sare de ocna, dupa gust

 

PREPARARE:

Se spala bine coacazele si stafidele, apoi se lasa la hidratat ( coacazele in jur de o ora, iar stafidele, cam 10 minute) in apa, cat sa treaca putin peste ele, intrucat este nevoie si de apa in care se hidrateaza, pentru culoare si nutrienti.

buchete de conopida, tofu si cozcazze negre si stafide hidratate, pentru conopida fiarta la aburi, cu sos rawevegan

Se desface conopida in bucati mai mici, care se lasa sa fiarba la abur. Intre timp, se prepara sosul de coacaze, urmarind pasii retetei.

sos raw vegan de coacaze negre si anason

Dupa ce conopida s-a fiert in aburi, se sareaza usor, se lasa la racit, apoi se portioneaza pe frunze de salata verde, se stropeste cu suc de lamaie si se asezoneaza cu sosul de coacaze si anason.

conopida fiarta la aburi, cu sos raw vegan de coacaze negre si anason

Recomanda prietenilor pin it! share on facebook

Comentarii

ADAUGA UN COMENTARIU

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *