CONOPIDA LA ABUR, CU SEMINTE DE CHIA SI MIRODENII

noiembrie 8, 2019 | CATEGORIA Garnituri

conopida la abur, cu seminte de chia si mirodenii

Conopida al dente, cu indice glicemic scazut, asezonata cu proteine vegetale de calitate si usor picante.

INGREDIENTE:

– ½ conopida
– o lingura de seminte de chia
– ½ radacina de hrean
– ½ legatura de marar verde
– sare de ocna, dupa gust

 

PREPARARE:

Se spala bine conopida, se desfac buchetele si se fierb in abur. Semintele de chia se hidrateaza in 100 ml apa, cca o jumatate de ora, iar hreanul se curata si se razuieste fin.

ingrediente pentru conopida la abur, cu seminte de chia si mirodenii

Se portioneaza buchetele de conopida, se sareaza si se asezoneaza cu semintele de chia hidratate, cu hreanul razuit fin si cu firele de marar, bine spalate si maruntite.

conopida la abur, cu seminte de chia si mirodenii

Recomanda prietenilor pin it! share on facebook

Comentarii

ADAUGA UN COMENTARIU

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *