COMPOT DIN FRUNZE SI FRUCTE DE MERISOR, CU STRUGURI

septembrie 26, 2013 | CATEGORIA Dulciuri

compot cu struguri, cu frunze si fructe de merisor, indulcit cu sirop de agave

Un compot lejer, un antibiotic natural din frunze si fructe de merisor, marcate de dulceata strugurilor copti si eventual, aromat cu sirop de agave, pentru doritorii de dulce accentuat.

INGREDIENTE (pentru o portie):

–         250 ml apa plata

–         50 gr fructe de merisor, cu cateva frunze

–         50 gr struguri (asortati)

–         o lingurita de sirop de agave (sau orice indulcitor natural), optional

 

PREPARARE:

Se aduce apa la punctul de fierbere si intre timp, se spala bine strugurii, frunzele si fructele de merisor, apoi se adauga in apa fiarta fructele si frunzele de merisor, se intrerupe imediat fierberea si se adauga si boabele de struguri. Se acopera 5 minute si, optional, se poate adauga sirop de agave, sau  orice indulcitor natural. Se consuma fierbinte, la temperatura camerei sau rece.

compot cu struguri, cu frunze si fructe de merisor, indulcit cu sirop de agave

 

Recomanda prietenilor pin it! share on facebook

Comentarii

ADAUGA UN COMENTARIU

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *