COMPOT DE PORUMBE, CU CUISOARE

noiembrie 27, 2014 | CATEGORIA Bauturi

compot de porumbe, cucuisoare

Un compot antioxidant, datator de tinerete, cu aroma puternica.

INGREDIENTE (pentru 2 portii):

–     200 gr porumbe proaspete

–     3 cuisoare

–     indulcitor natural (optional, dupa gust)

–     500 ml apa

 

PREPARARE:

Se aduce apa la punctul de fierbere si intre timp, se curata de codite si se spala bine porumbele. Cand apa clocoteste se intrerupe fieberea si se adauga porumbele si cuisoarele, apoi se acopera vasul. Este bine sa se consume la cateva ore, pentru ca ingredientele sa-si reverse toata concentratia de nutrienti si de arome. Se poate consuma indulcit natural (cu miere, cu zahar brut, cu stevia rebaudiana, etc), sau ca atare, neindulcit, mai ales daca porumbele sunt bine copate, intrucat atunci au proportia dulce-acru perfect echilibrata.

compot de porumbe, cucuisoare

Recomanda prietenilor pin it! share on facebook

Comentarii

ADAUGA UN COMENTARIU

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *