CIUPERCI CRUDE, IN MARINATA RECE, DE ROSII

octombrie 8, 2016 | CATEGORIA Aperitive

ciuperci crude, in marinata rece, de rosii, taiate

O reteta savuroasa, cu gust marcant, un mod excelent de a consuma ciupercile crude, pentru a beneficia de toti nutrientii lor.

INGREDIENTE:

– 250 gr ciuperci champignon

pentru marinata:

– 3 rosii (aprox.400 gr)

– o ceapa

– 4 catei de usturoi romanesc (aprox.8 gr)

– o lamaie (aprox. 85 gr)

– 4 linguri de ulei presat la rece (am folosit de floarea soarelui)

– o lingurita de ienibahar macinat

– 2 linguri de marar verde tocat

– sare de ocna, dupa gust

PREPARARE:

Se spala bine rosiile, se toaca marunt, se aseaza intr-un bol, apoi li se adauga usturoiul si ceapa curatate si razuite, sucul lamaiei, uleiul presat la rece, ienibaharul macinat si mararul verde, spalat si tocat fin.

rosii, ulei presat la rece, ceapa, usturoi,lamaie, marar verde, ienobahar, pentru marinata rece

Se amesteca bine, pentru intrepatrunderea aromelor si se potriveste marinata astfel formata, de sare. Se spala bine ciupercile si se desprind piciorusele de palariute.

ciuperci crude, pentru marinat la rece

Se introduc in marinata si se lasa minim 4 ore, pentru a se patrunde si imbiba cu aromele si nutrientii acesteia.

ciuperci crude, in marinata rece, de rosii

Recomanda prietenilor pin it! share on facebook

Comentarii

ADAUGA UN COMENTARIU

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *