O salata cu proteine vegetale de calitate si masline aromatizate in marinata cruda, o reteta dietetica si cu ingredientele nealterate termic.
INGREDIENTE:
– 3-4 ciuperci champignon brune (aproximativ 120 g)
– un ardei capia (aproximativ 75 g)
– 3 linguri masline marinate (aproximativ 65 g) /am folosit de la o firma comercializata prin supermarket, avand urmatorul continut: masline verzi fara sambure 93%, sare, suc de lamaie 2%, marinata 1% (ulei de masline extravirgin, oregano, usturoi, coriandru, coaja de lamaie), sau le puteti marina dupa reteta.
– 4-5 fire de patrunjel verde
PREPARARE:
Se spala bine ciupercile si se feliaza subtire. Ardeiul capia se spala, se curata de samburi si se taie in fasii subtiri.
Se aduna in bol, se adauga maslinele marinate, apoi se amesteca si se asezoneaza din plin cu patrunjelul verde, bine spalat si maruntit.