CIUPERCI CONSERVATE, ASEZONATE CU SALVIE VERDE SI PIPER

iulie 3, 2020 | CATEGORIA Garnituri

ciuperci conservate, asezonate cu salvie verde si piper

Asociate astfel, ciupercile devin usor picante si capata o aroma aparte, a frunzelor de salvie, adaugate proaspete in reteta.

INGREDIENTE:

– 175 g ciuperci conservate in saramura
– o ceapa
– un ardei gras
– ½ lingurita piper negru macinat
– 2 ramuri de salvie verde, cu frunze proaspete
– sare de ocna, dupa gust

 

PREPARARE:

Se curata ceapa si se spala bine, ardeiul se curata de samburi si se spala, iar ciupercile se clatesc de saramura in care s-au conservat.

ingrediente pentru ciuperci conservate, asezonate cu salvie verde si piper

Se toaca ceapa si ardeiul, se fierb in apa pana se patrund si scade sucul format, apoi se adauga ciupercilor conservate. Se potrivesc de sare, se amesteca si se asezoneaza cu piperul macinat si cu frunzele de salvie bine spalate si maruntite.

ciuperci conservate, asezonate cu salvie verde si piper

Recomanda prietenilor pin it! share on facebook

Comentarii

ADAUGA UN COMENTARIU

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *