CIUPERCI CHAMPIGNON, IN SOS DIN LAPTE VEGETAL, CU MARAR SI MIRODENII

august 18, 2023 | CATEGORIA Garnituri

Ciuperci asezonate sanatos, cu sos delicios, aromat si bogat in proteine vegetale de calitate cat si cu antioxidanti valorosi si enzime, din mirodeniile adaugate.

INGREDIENTE:
– 450 g ciuperci champignon
– 200 ml lapte vegetal (am folosit de orez si alune din agricultura ecologica, cu apa de izvor)
– o foaie de dafin
– o lingura ulei de masline, extravirgin
– ½ lingurita pudra turmeric
– ½ lingurita piper negru macinat
– ½ legatura de marar verde
– sare de ocna, dupa gust

 

PREPARARE:
Se spala bine ciupercile, se curata si se feliaza.

Se pun la fiert in apa, cu frunza de dafin, se lasa la foc domol, pana se patrund, apoi se clatesc cu apa rece si se strecoara. Li se adauga apoi laptele vegetal, pudrele de turmeric si de piper, uleiul de masline extravirgin, mararul verde bine spalat si tocat fin, apoi se amesteca si se potriveste totul de sare.

Recomanda prietenilor pin it! share on facebook

Comentarii

ADAUGA UN COMENTARIU

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *