CIORBA VEGANA PROBIOTICA, CU VARZA MURATA

februarie 16, 2018 | CATEGORIA Ciorbe

ciorba vegetariana, probiotica, cu varza murata

O ciorba de iarna, cu radacinoase dulci, aromatizate cu varza murata si zeama de varza, proaspete, probiotice naturale, ce o imbogatesc enzimatic si care-i imprima un gust desavarsit.

INGREDIENTE:

– o ceapa

– un morcov

– o radacina de patrunjel

– o radacina de pastarnac

– o felie de telina

– un ardei

– un dovlecel

– o lingurita de cimbru macinat

– o foaie de dafin

– ½ varza murata

– zeama de varza, dupa gust

– ½ lingurita pe portie, ulei de masline, presat la rece

– piper negru macinat, dupa gust

 

PREPARARE:

Se curata ceapa, se spala bine si se toaca, iar radacinoasele, bine spalate, se taie cubulete.

ceapa si radacinoase, pentru ciorba probiotica, cu varza murata

 

 

Se pun la fiert in apa si intre timp se spala bine ardeiul si dovlecelul, apoi ardeiul se curate de samburi si se toaca, iar dovlecelul, cu tot cu coaja se taie cubulete. Se adauga si acestea la fiert, iar dupa ce se patrund, se intrerupe fierberea, se adauga foaia de dafin si cimbrul macinat, apoi se acopera vasul, pentru ca aceste mirodenii sa-si reverse aroma. Intre timp se toaca marunt varza murata.

varza murata tocata, pentru ciorba vegetariana probiotica

 

 

Dupa ce temperature ciorbei mai scade, se adauga varza maruntita si zeama de varza.

zeama de varza adaugata in ciorba vegetariana probiotica

 

Cand se portioneaza, se adauga uleiul de masline presat la rece si se asezoneaza cu piper negru macinat.

ciorba vegetariana, probiotica, cu varza murata

 

Recomanda prietenilor pin it! share on facebook

Comentarii

ADAUGA UN COMENTARIU

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *