CIORBA DIN VERDETURI DE PRIMAVARA, CU USTUROI SI LAPTE DE OREZ

mai 10, 2019 | CATEGORIA Ciorbe

ciorba din verdeturi de primavara, cu usturoi si lapte de orez

O ciorba picanta, bogata in carbohidrati de calitate si benefica pentru sistemul cardiovascular.

INGREDIENTE:

– o salata verde
– o legatura de loboda rosie
– o legatura de patrunjel verde
– 4 fire de ceapa verde
– 9 catei de usturoi
– 600 ml lapte de orez
– sare de ocna, dupa gust

 

PREPARARE:

Se spala bine salata, loboda, ceapa si patrunjelul verde.

ingrediente pentru ciorba din verdeturi de primavara, cu usturoi si lapte de orez

Se maruntesc (salata si loboda, le-am rupt cu degetele, evitand cutitul, pentru a nu induce procesul de ascorbicoxidaza), apoi si se fierb in apa, doar cat sa treaca putin peste ele. Dupa circa 5 minute, se intrerupe fierberea si se lasa sa scada putin temperatuta ciorbei. Intre timp se curata cateii de usturoi si se zdrobesc, apoi se adauga in ciorba. Se completeaza cu laptele de orez, se amesteca si se potriveste de sare.

ciorba din verdeturi de primavara, cu usturoi si lapte de orez

 

Recomanda prietenilor pin it! share on facebook

Comentarii

ADAUGA UN COMENTARIU

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *