CIORBA DE SALATA VERDE, CU AFUMATURA SI USTUROI

ianuarie 6, 2014 | CATEGORIA Ciorbe

ciorba de salata verde cu afumatura si usturoi

O  reteta cu gust imbietor, cu afumatura degresata, imbogatita cu oxidanti naturali din usturoi, zeama de varza  si salata verde.

INGREDIENTE:

–         900 gr salata verde

–         750 gr scarita de porc, afumata

–         3 cani de zeama de varza

–         2 capatani de usturoi romanesc

–         smantana degresata, dupa gust.

PREPARARE:

Se spala bine afumatura si se portioneaza.

scaricica cu afumatura

Se da intr-un clocot, se arunca apa, se toarna alta apa, apoi se fierbe, pana se patrunde. Inte  timp, se spala si se curate salata verde, se rupe la dimensiuni dupa dorinta si se adauga la fiert impreuna cu zeama de varza.

salata verde si zeama de varza, pentru ciorba cu afumatura

Cand este fiarta, se intrerupe fierberea si se adauga usturoiul curatat si pisat. Pentru doritorii unui gust mai cremos, se poate completa portia cu smantana, de preferinta degresata.

ciorba de salata verde cu afumatura si usturoi

Recomanda prietenilor pin it! share on facebook

Comentarii

ADAUGA UN COMENTARIU

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *