CIORBA DE CRAP, CU PRAZ

decembrie 5, 2013 | CATEGORIA Ciorbe

ciorba de crap, cu praz si bors

O ciorba clasica, cu crap pescuit, imbogatita cu picanteria dulceaga a prazului, o bunatate !

INGREDIENTE:

–         1 kg crap

–         3 fire subtiri de praz

–         2 morcovi

–         o telina mica

–         un ardei

–         750 ml bors

–         o legatura de leustean verde

–         sare neiodata, dupa gust

PREPARARE:

Se spala si se curata prazul, se taie rondele, apoi se spala si se curata morcovii si telina, care se toaca marunt. Toate acestea se fierb in apa cu putina sare si cand sunt patrunse se adauga si ardeiul spalat, curatat si tocat fin. Intre timp se spala si se curata pestele, se portioneaza si apoi se adauga la fiert, in ciorba.

morcov, praz, telina, ardei, sare si crap, pentru ciorba

Cand este aproape fiert, se toarna borsul, se adauga leusteanul spalat si tocat marunt, apoi se poriveste de sare. Se serveste cu adaos de rondele de praz proaspat si leustean verde. Simplu si foarte gustos !

ciorba de crap, cu praz si bors

 

Recomanda prietenilor pin it! share on facebook

Comentarii

ADAUGA UN COMENTARIU

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *