CHEESECAKE RAW VEGAN, CU AFINE

mai 19, 2017 | CATEGORIA Dulciuri

cheesecake raw vegan, cu afine, feliat

Un dulce cu super gust, fara riscuri pentru sanatate, bogat in fitonutrienti, o incantare pentru clipe de ragaz.

INGREDIENTE:

Baza:

– 200 g migdale

– 150 g smochine

– o lamaie

Crema alba, de caju:

– 200 g caju crud

– o lingura de miere de rapita

– ¼ baton vanilie

– 2 linguri suc lamaie

– 35 ml apa

Crema de afine:

– 1/3 din crema alba, de caju

– 125 g afine

– 20 g fulgi cocos

Pentru garnisit

– 125 g afine

PREPARARE:

Se lasa la hidratat alunele de caju, peste noapte. Se aduna in robot migdalele, smochinele, jumatate din coaja de lamaie razuita fin si sucul acesteia.

ingrediente in robot, pentru blat de cheesecake raw vegan cu afine

Se maruntesc pana se obtine o compozitie omogena, lipicioasa, care se modeleaza intr-un inel culinar, cu baza tapetata cu hartie antiaderenta.

blat pentru cheesecake raw vegan, cu afine

Pentru crema alba se aduna in blender alunele de caju hidratate, mierea de rapita, semintele batonului de vanilie si sucul lamaiei.

crema alba de caju, pentru cheesecake raw vegan, cu afine

Se adauga apa, apoi se blenduiesc toate. Doua treimi din aceasta crema, se astern peste blatul din inelul culinar, iar o treime din crema alba se plaseaza in blender alaturi de afine si fulgii de cocos.

ingrediente pentru crema cu afine, pentru chesecake raw vgan

Se blenduiesc si acestea, apoi crema obtinuta se adauga peste crema alba. Tortul astfel obtinut, se pastreaza la frigider minim o jumatate de ora. Se garnisete apoi cu afinele proaspete.

cheesecake raw vegan, cu afine

Recomanda prietenilor pin it! share on facebook

Comentarii

ADAUGA UN COMENTARIU

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *