CEAI DE COACAZE NEGRE SI URZICI, USCATE

octombrie 24, 2018 | CATEGORIA Bauturi

ceai de coacza negre si urzici, uscate

Un ceai de savurat in zilele de toamna, bogat in antioxidanti si benefic pentru circulatia sanguina.

INGREDIENTE:

– 2 linguri de coacaze negre deshidratate

– o lingura de urzici uscate

– 1 l apa

PREPARARE:

Daca ati achizitionat coacazele negre varsate, vrac, atunci este bine sa le clatiti inainte de utilizare.

coacaze negre si urzici, pentru ceai antioxidant

Se aduce apa in punctul de fierbere si se lasa cateva secunde sa dea in clocot. Se intrerupe ferberea si se adauga coacazele negre si urzicile, deshidratate. Se acopera vasul 5 minute, apoi se strecoara ceaiul astfel obtinut.

ceai de coacza negre si urzici, uscate

Recomanda prietenilor pin it! share on facebook

Comentarii

ADAUGA UN COMENTARIU

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *