CEAI DE CATINA USCATA SI URZICI

aprilie 1, 2014 | CATEGORIA Bauturi

ceai de catina uscata si urzici

Un ceai puternic antioxidant, hipocolesterolemiant si diuretic, din fructe uscate de catina si urzici proaspete.

INGREDIENTE (pentru 2 portii):

–          500 ml apa

–          o lingurita de fructe de catina uscata

–          o tulpina cu frunze de urzici

–          indulcitor natural (optional)

 

PREPARARE:

Se aduce apa la punctul de fierbere, se intrerupe fierberea, intre timp se spala bine urzicile, apoi, impreuna cu fructele de catina uscate, se adauga in apa fierbinte, se acopera un sfert de ora, apoi ceaiul astfel rezultat, se poate consuma simplu, pentru efect maxim, sau indulcit.

ceai de catina uscata si urzici

 

Recomanda prietenilor pin it! share on facebook

Comentarii

ADAUGA UN COMENTARIU

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *