CAS DEGRESAT, CU RUCOLA SI CANEPA

noiembrie 1, 2014 | CATEGORIA Aperitive

cas degresat, cu rucola si canepa

O salata nutritiva si rapida, perfecta pentru zilele aglomerate si spornice.

INGREDIENTE (ptr o portie):

–      150 gr cas degresat de vaca, usor sarat

–       15 gr frunze de rucola

–       20 gr ceapa

–       30 gr gogosar

–       o lingura seminte de canepa

–      o lingura ulei de canepa

–       o lingurita de boabe de ienibahar

–       sare neiodata, dupa gust

 

PREPARARE:

Se spala frunzele de rucola, se rade grosier casul de vaca, se curata si se spala ceapa si gogosarul apoi se taie julien. Se aduna ingredientele astfel pregatite intr-un bol si se asezoneaza cu uleiul si semintele de canepa, cu boabele de ienibahar pisate grosier si nu rasnite, pentru ca aroma lor sa fie mai distincta. In functie de cat este casul de sarat,se mai poate sau nu adauga sare neiodata. Se amesteca, se lasa cateva minute pentru omogenizare si intrepatrunderea gusturilor, apoi se poate savura.

cas degresat, cu rucola si canepa

Recomanda prietenilor pin it! share on facebook

Comentarii

ADAUGA UN COMENTARIU

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *