CARTOFI DULCI, CU TARHON, PIPER SI FLORI DE GALBENELE

iunie 8, 2020 | CATEGORIA Garnituri

cartofi dulci, cu tarhon, piper si flori de galbenele

O reteta prin care dulceata cartofilor dulci este marcata de aromele specifice ale piperului negru macinat si frunzelor verzi de tarhon, apoi imbogatita enzimatic si vizual cu flori proapete de galbenele.

INGREDIENTE:

– 2 cartofi dulci
– o legatura de tarhon
– o lingurita de piper negru macinat
– 2-3 flori de galbenele
– sare de ocna, dupa gust

 

PREPARARE:

Se spala bine cartofii dulci si se fierb in coaja lent, cu adaos de sare, pana se patrund. Se curata de coaja si se taie cubulete sau in diverse forme dorite.

ingrediente pentru cartofi dulci, cu tarhon, piper si flori de galbenele

Se asezoneaza apoi cu frunzele de tarhon, bine spalate, si cu piperul negru macinat, garnisindu-se cu florile de galbenele, foarte bine spalate.

cartofi dulci, cu tarhon, piper si flori de galbenele

Recomanda prietenilor pin it! share on facebook

Comentarii

ADAUGA UN COMENTARIU

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *