CARNE TOCATA MIXTA, CU SFECLA CRUDA SI USTUROI

septembrie 27, 2014 | CATEGORIA Mancaruri cu carne

carne tocata mixta, cu sfecla rosie cruda, si usturoi, detaliu

Un mod de a consuma cu placere sfecla rosie cruda si de a usura digestia carnii tocate prin asezonarea cu patrunjel verde, proaspat.

INGREDIENTE :

–          500 gr carne tocata amestec (vita si porc)

–          2 cepe

–          2 ardei grasi

–          250 gr sfecla rosie

–          o lingurita de cimbru de gradina, macinat

–          usturoi, dupa gust

–          o legatura de patrunjel verde

–          sare neiodata, dupa gust

 

PREPARARE:

Se spala bine si se curata ceapa si ardii, apoi se toaca. Se asezoneaza apoi amestecul de carne tocata cu cimbrul, sarea, ceapa si ardeii.

carne tocata de vita si porc, cu ceapa, ardei si cimbru

Se amesteca si se fierbe in apa, lent pana sa patrund toate si scade sucul format. Se adauga sfecla curatata si rasa grosier, apoi usturoiul ras fin.

cane tocata amestec, fiarta cu ardei, cepa si cimbru si asezonata cu sfecla cruda si usturoi

Pentru o buna digestie si pentru procesarea usoara a grasimilor din carne, se adauga patrunjelul verde proaspat spalat si tocat, apoi se amesteca si se portioneaza.

carne tocata mixta, cu sfecla rosie cruda, si usturoi

Recomanda prietenilor pin it! share on facebook

Comentarii

ADAUGA UN COMENTARIU

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *