CAPSUNE CU SPANAC SI USTUROI VERDE

mai 20, 2013 | CATEGORIA Aperitive

capsune cu spanac si usturoi verde

O salata aperitiv antioxidanta, in care gustul aromat, specific al capsunelor este urmat de prospetimea picanta a verdeturilor.

INGREDIENTE (pentru o portie):

–         50 gr frunze de spanac

–         un fir de usturoi verde

–         5 capsune

–         ½ lingurita de ulei de masline extravirgin

–         un praf de sare

 

PREPARARE:

Se spala bine spanacul si usturoiul, se taie marunt si se aseaza in recipientul pentru servit. Se adauga uleiul de masline extravirgin si sarea. Eu am lasat 3 frunze de spanac intregi, pentru garnisist. Se adauga capsunele spalate bine, curatate apoi de frunzulite si taiete in jumatati. Pentru o digestie usoara, se consuma intai capsunele, apoi spanacul cu usturoi.

capsune cu spanac si usturoi verde

 

Recomanda prietenilor pin it! share on facebook

Comentarii

ADAUGA UN COMENTARIU

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *