O salata aperitiv, in care am intrepatruns arome perfecte, crude si naturale.
INGREDIENTE (pentru o portie):
– 100 gr caju crud
– 4 capsune
– 12 petale de trandafir
PREPARARE:
Se spala capsunele, se curata de frunzulite si de codite, apoi se taie in sferturi, pe lungime. In bolul pentru servit se asterne cajuul, se adauga capsunele si apoi se presara petalele de trandafir. Aromele sunt desavarsite.
arome si culori frumoase…o incantare pentru ochi si pentru papilele gustative.
Eu am devenit fan petale de trandafir, pana anul trecut nu le gustasem decat sub forma de dulceata, acum insa am invatat sa le patrund aroma cruda !
Ne eence2ntă şi ne colorează vieţile, ne sunt alături een cele mai inoartpmte momente, ne ajută să exprimăm ce nu se poate exprima een cuvinte. Este vorba, desigur, despre trandafiri! :)Trandafiri tai sunt divini! O seara frumoasa pt tine Sara!
Multumesc de vizita !