CAFEA DE CICOARE, CU CARDAMON

ianuarie 31, 2014 | CATEGORIA Bauturi

cafea de cicoare, cu cardamon

O cafea de inspiratie orientala, cu radacina de cicoare si aroma marcanta a cardamonului, o alintare calda cu miros ademenitor.

INGREDIENTE (pentru o portie):

–         o lingurita de radacina macinata de cicoare

–         250 ml apa

–         2 seminte de cardamon verde

–         indulcitor natural, dupa gust (optional),

 

PREPARARE:

Se aduce apa la punctul de fierbere, in ibric, se lasa sa fiarba 2 minute, se intrerupe fierberea si se adauga imediat radacina macinata de cicoare. Se acopra ibricul 10 minute, apoi se strecoara cafeaua. Se adauga semintele de cardamon, usor strivite, ca sa-si reverse mai repede aroma. Se savureaza incet.

cafea de cicoare, cu cardamon

Recomanda prietenilor pin it! share on facebook

Comentarii

ADAUGA UN COMENTARIU

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *