O reteta speciala, delicioasa pentru consumul diverselor sosuri, fara proteine animale, gluten sau amidon. Aceste bulete prezinta avantajul ca se pot imbiba in sosurile dorite, si neavand un gust specific, permit savurarea pe indelete a diverselor arome.
INGREDIENTE:
– 50 g faina de cocos
– 250 ml apa plata
– o lingurita ulei de cocos
– ½ lingurita coriandru macinat
– 4-5 catei de usturoi
– ½ legatura de marar verde
– ½ lamaie
– sare de ocna, dupa gust
PREPARARE:
Se toarna apa peste faina de cocos si se amesteca bine sa se incorporeze toata faina.
Se adauga usturoiul pisat bine, mararul bine spalat si tocat fin, sucul jumatatii de lamaie, uleiul de cocos si coriandrul maciat, apoi se amesteca bine. Din aceasta compozitie se formateaza sfere in palma, care se plaseaza apoi pe hartie de copt, in tava pentru cuptor.
Se coc la temperatura de 180 de grade Celsius, pana incep a se rumeni usor. Se servesc cu diverse sosuri.