BUDINCA DE CHIA, LA PAHAR, CU ROSII SI MIRODENII

august 20, 2018 | CATEGORIA Aperitive

 

budinca de chia, la pahar, cu rosii si mirodenii

Bogata in proteine vegetale de calitate, care se absorb si se digera usor de catre organism, acesta budinca, usor picanta si aromata, este un deliciu.

 

INGREDIENTE (pentru o portie):

– 2 linguri seminte de chia

– 4-5 rosii mici, gen cherry

– 2 fire de patrunjel verde

– un fir de busuioc

– un praf de piper negru, macinat

– o lingura de suc de lamaie

– ½ lingura de ulei de masline extravirgin

– un praf de sare de ocna

 

PREPARARE:

Se lasa la hidratat semintele de chia, in aproximativ 150 ml de apa.

seminte de chia la inmuiat si alte ingrediente, pentru budinca aperitiv

 

Dupa cca jumatate de ora, acestea isi sporesc suficient volumul, incat formeaza o budinca. Intre timp, se spala bine rosiile, si se maruntesc, apoi se aseza in pahar  intercalandu-le cu budinca de chia si cu frunze de patrunjel, bine spalate si asezonand totul cu sarea si piperul, cu uleiul de masline si sucul lamaiei. Se garniseste in varf, cu busuiocul.

budinca de chia, la pahar, cu rosii si mirodenii

 

Recomanda prietenilor pin it! share on facebook

Comentarii

ADAUGA UN COMENTARIU

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *