BRUSCHETE DE SECARA, CU SOS DE ROSII SI TOFU

martie 6, 2014 | CATEGORIA Aperitive

bruschete de secara, cu sos de rosii si tofu

Bruschete crocante si gustoase, pregatite sanatos din paine  de secara, cu legume proaspete si branza tofu, aromata.

INGREDIENTE (pentru 3 portii):

–         3 felii de paine de secara

–         3 felii de branza de soia (tofu), cu chimen

–         3 rosii

–         un ardei gras

–         5 fire de patrunjel verde

–         3 linguri de ulei de floarea soarelui, presat la rece

–         sare neiodata, dupa gust.

 

PREPARARE:

Se spala rosiile si ardeiul, din care se opresc cateva fasii pentru ornat.

rosii ,ardei gras, tofu si paine de secara, pentru bruschete

Se strivesc apoi in storcatorul de legume. Se feliaza painea si se rumeneste in prajitor. Peste pulpa ardeiului si a rosiilor, se adauga uleiul de masline si patrunjelul tocat fin.

pulpa de rosii si ardei, cu ulei de floarea soarelui si patrunjel, pentru bruschete

Se amesteca si se obtine un sos proaspat si gustos, care se potrivste eventual de sare. Peste feliile prajite, se adauga sosul astfel rezultat, peste care se astern feliile de branza tofu, garnisite cu fasii de rosii, ardei si frunze de patrunjel verde. Se servesc impreuna cu sucul proaspat de rosii si ardei. Constituie un mic dejun, sau o cina, delicioase.

bruschete de secara, cu sos de rosii si tofu

 

 

Recomanda prietenilor pin it! share on facebook

Comentarii

ADAUGA UN COMENTARIU

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *