BRIOSE VEGETARIENE APERITIV, CU DOVLEAC

ianuarie 11, 2016 | CATEGORIA Aperitive

briose vegetariene aperitiv, cu dovleac, detaliu

Briose pregatite sanatos, cu ingrediente asociate corect, bogate in antioxidanti, coapte lent, pentru maximum de savoare.

INGREDIENTE:

– 2 cani dovleac placintar razuit

– 1 cana fulgi de ovaz

– ¼ cana seminte de in

– 3 linguri de ulei vegetal (am folosit de soia)

– o lingurita boia de ardei dulce

– o lingurita de pudra de rozmarin

– ½ lingurita de amestec iute (din rasnita de la KAMIS)

– ½ lingurita sare

PREPARARE:

Se curata dovleacul si se rade groier pulpa acestuia, care se asociaza cu fulgii de ovaz, cu semintele de in, cu boiaua de ardei dulce, cu pudra de rozmarin, cu sarea si cu amestecul iute.

dovleac razuit, fulgi de  ovaz, seminte de in, boia de ardei dulce, rozmarin,sare, amestec iute, pentru briose

Se amesteca bine, framantand ingredientele, apoi se lasa cca 10 minute sa se inmoaie. Se adauga si uleiul, se amesteca bine din nou si se umplu formele de briose.

compozitie cu baza de dovleac dovleac, in forme, pentru briose

Se coc in cuptor, cam 45 de minute la maximum 150de grade C, apoi se scot din forme si se consuma calde sau reci, eventual asezonate cu frunze proaspete de rozmarin.

briose vegetariene aperitiv, cu dovleac

Recomanda prietenilor pin it! share on facebook

Comentarii

ADAUGA UN COMENTARIU

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *