BRANZA AROMATA, PE RONDELE DE RIDICHE NEAGRA

februarie 18, 2016 | CATEGORIA Aperitive

branza aromata, pe rondele de ridiche neagra

O varianta eleganta si aromata a asocierii proteinelor cu cu fibre si antioxidantii valorosi.

INGREDIENTE:

150 gr branza telemea de vaca

– o ridiche neagra

– o ceapa mica

– o lingurita de boia de ardei dulce

– ½ lingurita de ienibahar macinat

– o crenguta de rozmarin
PREPARARE:

Se curata ridichea neagra, se feliaza subtire, iar branza telemea si ceapa se razuiesc fin. Branza se asezoneaza cu ceapa, cu boiaua de ardei dulce, cu ienibaharul si cu rozmarinul bine spalat si tocat marunt.

branza cu cu mirodenii

Se amesteca bine, apoi branza, astfel aromatizata, se portioneaza pe feliile de ridiche neagra.

branza aromata, pe rondele de ridiche neagra

Recomanda prietenilor pin it! share on facebook

Comentarii

ADAUGA UN COMENTARIU

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *