BISCUITI VEGETALI PROTEICI (CU ADAOS DE FAINA DE SOIA)

martie 23, 2013 | CATEGORIA Aperitive

biscuiti vegetali proteici cu adaos de faina de soia

Biscuiti deliciosi care alaturi de lapte, ceai sau cafea, alcatuiesc un mic dejun complex, sau o gustare sanatoasa.

INGREDIENTE:

–    100 gr faina de grau, dietetica, din macinis integral

–    30 gr faina de soia

–    4 linguri de zahar brun

–    75 gr unt de arahide, bio

–    50 gr stafide

–    o lingurita de bicarbonat

–    o lingurita suc lamaie

–    o lingura ulei de masline extravirgin

–    30 -50 ml apa

–     sirop de artar (optional), pentru servire

 

PREPARARE:

Se aseaza in bolul de preparat faina integrala dietetica de grau, cu cea de soia, apoi bicarbonatul stins cu sucul de lamaie si untul de arahide.

faina dietetica integrala, faina de soia, bicarbonat de sosiu, suc de lamaie si unt de arahide

Se amesteca si se adauga zaharul brun si stafidele.

faina dietetica integrala, faina de soia, bicarbonat de sosiu, suc de lamaie,unt de arahide, zahar brun si stafide

Se mai adauga apa, se framata putin, apoi se adauga uleiul.

ingredientele amestecate pentru aluatul de biscuiti cu adaos de faina de soia

Se framanta bine si se formeaza bile intre palme, care apoi se taseaza cu podul palmei.

biscuiti vegetali proteici cu adaos de faina de soia, formatati

Se aseaza in tava de cuptor tapetata cu hartie de copt.

biscuiti vegetali proteici cu adaos de faina de soia, pentru cuptor

Apoi se introduc in cuptorul incins si se lasa cam 15 minute la 150 de grade C.

biscuiti vegetali proteici cu adaos de faina de soia, detaliu

Pentru iubitorii de mai mult dulce se pot servi cu sirop de agave.

biscuiti vegetali proteici cu adaos de faina de soia, cu sirop de artar

 

Recomanda prietenilor pin it! share on facebook

Comentarii

ADAUGA UN COMENTARIU

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *