BISCUITI VEGANI, CU FAINA DE DOVLEAC SI VISINE

iulie 13, 2023 | CATEGORIA Dulciuri

O reteta cu asociere de fainuri sanatoase, pentru biscuiti vegani, indulciti cu pulpa de banane si aromati acrisor, cu visine.

INGREDIENTE:
– 125 g faina din macinis integral de grau
– 100 g faina de dovleac
– 180 g pulpa de banana (pulpa a 2 banane mici)
– 100 g pulpa de visine (visine cantarite fara samburi)
– o lingurita praf de copt
– o jumatate de lamaie
– o lingurita scortisoara macinata

 

PREPARARE:
Visinele fara samburi se maruntesc, se taie eventual in sferturi. Se aduna fainurile si pulpa bananelor. Se adauga praful de scortisoara si praful de copt, care se stinge cu zeama jumatatii de lamaie.

Se amesteca toate si se framanta un aluat.

Se intinde subtire, cam la jumatate de centimetru, pe foaie de copt si se imparte in patrate.

Se coc in cuptorul preincalzit la 180 de grade Celsius, in jur de 10 minute.

Recomanda prietenilor pin it! share on facebook

Comentarii

ADAUGA UN COMENTARIU

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *