BISCUITI RAW, CU OVAZ SI CURMALE

martie 17, 2016 | CATEGORIA Aperitive

biscuiti raw, cu ovaz si curmale

O reteta rapida si bogata in fibre, excelenta pentru mic dejun, dar si ca gustare pe timpul zilei, cu ingrediente naturale si crude, pentru conservarea intacta a nutrientilor.

INGREDIENTE (pentru aproximativ 20 de bucati):

–       o cana fulgi de ovaz

–       12-14 curmale

–       3 linguri de tarate de psyllium

–       o lingurita de pudra de scortisoara

–       o lingurita coaja razuita de lamaie

–       3 linguri de suc de lamaie

–       indulcitor natural (optional)

–       150 ml apa

 

PREPARARE:

Se desfac curmalele de pe sambure, se lasa la hidratat cam o ora, pentru a se inmuia bine, apoi se aduna intr-un bol fulgii de ovaz, taratele de psyllium, scortisoara, sucul si coaja de lamaie, indulcitorul si curmalele hidratate, tocate sau strivite cu mana.

ingrediente  adunate in bol, pentru  biscuiti raw, cu ovaz si curmale

Se adauga apa si se amesteca toate ingredientele, apoi se intinde o foaie din care se decupeaza biscuitii, de forma dorita.

aluat decupat, pentru  biscuiti raw, cu ovaz si curmale

Este bine sa se bea apa dupa consumul lor, pentru ca taratele de psyllium din compozitie sa curete corespunzator colonul.

biscuiti raw, cu ovaz si curmale

Recomanda prietenilor pin it! share on facebook

Comentarii

ADAUGA UN COMENTARIU

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *