BAUTURA ENZIMATICA SI ANTIOXIDANTA CU PRUNE, CATINA SI CUISOARE

decembrie 8, 2017 | CATEGORIA Bauturi

bautura enzimatica si antioxidanta cu prune, catina si cuisoare

O bautura puternic antioxidanta, cu prune brumarii bine coapte, asociate astfel incat gustul sa fie intens aromat.

INGREDIENTE:

– 9 cuisoare

– 5 prune

– ½ lingurita pudra bio de catina

– 250 ml apa

 

PREPARARE:

Se lasa peste noapte cuisoarele in 150 ml apa sa se hidrateze, sa-si reverse in apa o parte din enzimele si substantele hranitoare si sa imprime apei aroma specifica.

prune, pudra de catina si cuisoare hidratate, pentru bautura enzimatica si antioxidanta

Se spala bine prunele, se curata de samburi si se taie grosier, apoi se aduna in blender impreuna cu apa enzimatica (din care s-au strecurat cuisoarele) si cu pudra de catina. Se blenduiesc si se consuma imediat.

bautura enzimatica si antioxidanta cu prune, catina si cuisoare

Recomanda prietenilor pin it! share on facebook

Comentarii

ADAUGA UN COMENTARIU

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *