BATOANE DIN BRANZA DE VACI, CU PUDRA DE ROSCOVE SI SUSAN

februarie 6, 2013 | CATEGORIA Aperitive

batoane din branza de vaci, cu pudra de roscove si susan

Iubitorilor de branza de vaci cat si celor ce si-ar dori s-o indrageasca, inclusiv copiilor care incep sa-i cunoasca aroma, le ofer o reteta usoara, dar complexa ca nutrienti.

INGREDIENTE:

–         250 gr branza de vaci, bine scursa

–         6 lingurite de pudra de roscove

–         5 lingurite de seminte de susan

 

PREPARARE:

Se amesteca branza de vaci cu pudra de roscove pentru intrepatrunderea gusturilor.

branza de vaci cu pudra de roscove

Din aceasta compozitie se modeleaza batoane, care se roluiesc pentru alungire, apoi se ruleaza prin semintele de susan.

batoane din branza de vaci cu pudra de roscove si susan

Se pot servi la micul dejun alaturi de oua fierte si de patrunjel, care usurareaza digestia proteinelor.

batoane din branza de vaci, cu pudra de roscove si susan

Recomanda prietenilor pin it! share on facebook

Comentarii

ADAUGA UN COMENTARIU

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *