O reteta ce poate constitui o cina usoara, nutritiva si gustoasa.
INGREDIENTE:
– 200 g baby corn conservat
– 35 g malai
– 500 ml apa
– 6 frunze de spanac
– 4 frunze de leurda proaspata
– 3 frunze de salata verde
– ½ legatura de patrunjel verde
– ½ ardei iute
– sare de Hymalaia, dupa gust
PREPARARE:
Se fierbe apa intr-un clocot, se micsoreaza temperatura, apoi se adauga malaiul in ploaie amestecand incontinuu cu telul( cam 5 minute), pana se formeaza un sos, apoi se intrerupe fierberea. Se lasa la racit, timp in care se spala bine spanacul, salata verde, leurda si patrunjelul si ardeiul iute.
Se toaca verdeturile si jumatate din ardei se feliaza subtire, apoi se adauga peste sosul din malai, impreuna cu sarea.
Se strecoara babaycornul din conserva, apoi se asezoneaza cu sosul bine amestecat.