BABYCORN IN SOS DE MALAI CU VERDETURI CRUDE SI ARDEI IUTE

martie 13, 2017 | CATEGORIA Garnituri

babycorn in sos de malai cu verdeturi crude si ardei iute

O reteta ce poate constitui o cina usoara, nutritiva si gustoasa.

INGREDIENTE:

– 200 g baby corn conservat

– 35 g malai

– 500 ml apa

– 6 frunze de spanac

– 4 frunze de leurda proaspata

– 3 frunze de salata verde

– ½ legatura de patrunjel verde

– ½ ardei iute

– sare de Hymalaia, dupa gust

 

PREPARARE:

Se fierbe apa intr-un clocot, se micsoreaza temperatura, apoi se adauga malaiul in ploaie amestecand incontinuu cu telul( cam 5 minute), pana se formeaza un sos, apoi se intrerupe fierberea. Se lasa la racit, timp in care se spala bine spanacul, salata verde, leurda si patrunjelul si ardeiul iute.

verdeturi spalate, pentru sos de malai si baby corn

Se toaca verdeturile si jumatate din ardei se feliaza subtire, apoi se adauga peste sosul din malai, impreuna cu sarea.

sos de malai, cu verdeturi, ardei iute si sare, pentru salata cu babycorn conservat

Se strecoara babaycornul din conserva, apoi se asezoneaza cu sosul bine amestecat.

babycorn in sos de malai cu verdeturi crude si ardei iute

 

Recomanda prietenilor pin it! share on facebook

Comentarii

ADAUGA UN COMENTARIU

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *