APERITIVE PE BAT, CU LEGUME SI FRUNZE DE STIR (AMARANT)

iunie 2, 2016 | CATEGORIA Aperitive

aperitive pe bat, cu legume si frunze de amarant

O salata pe verticala, imbogatita cu frunze proaspete de stir (amarant), asezonata clasic, insa fara adaos de grasimi.

INGREDIENTE:

– o sfecla rosie

– un ardei gras

– 2 rosii

– un fir de usturoi verde

– un manunchi de frunze de stir (amarant)

– piper negru macinat, dupa gust

– sare de ocna, dupa gust

PREPARARE:

Se spala bine si se curata sfecla rosie, ardeiul, rosiile, usturoiul verde si frunzele de stir, apoi se maruntesc dupa preferinta.

sfecla rosie, ardei, rosii, si usturoi vere, maruntite, pentru aperitive pe bat

Se monteaza pe scobitori si se asezoneaza cu sare si piper.

aperitive pe bat, cu legume si frunze de amarant

Recomanda prietenilor pin it! share on facebook

Comentarii

ADAUGA UN COMENTARIU

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *