APERITIV RAW VEGAN CU MORCOVI SI SEMINTE DE CHIA

iunie 20, 2017 | CATEGORIA Aperitive

aperitiv raw vegan cu morcovi si seminte de chia

Nutritiv, hidratant, detoxifiant si antioxidant, aperitivul este unul sanatos si creeaza dependenta de textura gelatinoasa a semintelor de chia hidratate.

INGREDIENTE:

– 75 g morcovi

– 3 linguri seminte chia

– 300 ml apa

– 9 fire patrunjel verde

– 4 linguri fulgi de ovaz

– ienibahar macinat

– sare neiodata, dupa gust

– 2 linguri de suc de lamaie (optional)

 

PREPARARE:

Se lasa la hidratat, cel putin o ora, semintele de chia, apoi li se adauga fulgii de ovaz.

seminte de chia hidratate si fulgi de ovaz, pentru aperitiv raw vegan

Se spala si se razuieste fin morocul, iar patrunjelul se spala si se toaca marunt, apoi se amesteca cu semintele hidratate de chia si cu fulgii de ovaz. Se lasa sa se inmoaie si fulgii de ovaz, apoi se adauga sarea si si ienibaharul macinat.

sare si ienibahar adaugate la aperitiv raw vegan cu morcovi si seminte de chia

Optional se poate adauga si suc de lamaie, se amesteca apoi si se portioneaza.

aperitiv raw vegan cu morcovi si seminte de chia

Recomanda prietenilor pin it! share on facebook

Comentarii

ADAUGA UN COMENTARIU

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *